Obnovte odstránené správy, fotografie, videá alebo účet z Facebooku



Logo Facebooku

Odstraňujú sa správy, fotografie alebo videá z Facebook alebo celý účet Facebook je trvalý proces. Po odstránení jednej alebo viacerých z týchto položiek už nie je možné ich obnoviť. Jedinou výnimkou je, že keď účet natrvalo odstránite, budete mať 14-dennú ochrannú lehotu na jeho opätovnú aktiváciu. V opačnom prípade sa Facebook neukladá záloha kópie obsahu alebo účtov na neskoršie získanie.

ako skontrolovať základnú dosku Windows 10
Tip



Odporúčame vám archív namiesto odstránenia svojich správ na Facebooku. Archiváciou správ ich môžete v budúcnosti načítať a zobraziť.

Tip

Fotografie a videá na Facebooku je možné ukladať do albumov, aby ste ich namiesto odstránenia usporiadali. Umiestnením do albumu ich môžete neskôr nájsť a zobraziť.

Tip



Namiesto odstránenia účtu na Facebooku môžete deaktivovať účet na Facebooku , čo vám umožní v budúcnosti ju znova aktivovať.